No Widgets found in the Sidebar

Чорногорська кухня

Різноманітність страв, які ви можете побачити вперше, або зі знайомих інгредієнтів, які представлені в новому аранжуванні.

Порції в Чорногорії величезні та смачні, тому не забудьте послабити ремінь, обідаючи тут. Їжа свіжа, органічна та смачна.

Прибережна кухня наповнена рибою, морепродуктами та оливковою олією, приправлена ​​лавровим листом, петрушкою, лимоном і часником. Смачний рибний суп, кальмари на грилі, рибу та восьминоги обов’язково потрібно спробувати, а також різотто з морепродуктами та чорне різотто кольору кальмара.

Аромат «Старої Чорногорії» населяє центральну частину країни, де переважає смак копченої шинки (пршут), сиру Нєгушкі та страв зі Скадарського озера, таких як вугор і копчений короп. Тут можна замовити млинці короля Ніколи, приготовані з кукурудзяного борошна, начинені волоськими горіхами та місцевим медом, а також политі соусом із сушених слив, зварених у вині. ням!

У горах їжа важча, дає енергію для холодних зимових ночей. М’ясо та овочі смажать під металевою кришкою, накритою розпеченим вугіллям «іпод сача». Баранина, приготовлена ​​таким чином, є обов’язковим делікатесом, який так добре поєднується з домашнім хрустким хлібом. Качамак — це блюдо на основі поленти, змішане з картоплею, сиром і каймаком (схоже на густі вершки), яке є обов’язковим для підтримання енергії для походів у гори. Спробуй це. Виготовляється тільки в чорногорських горах і чудово поєднується з домашнім кислим молоком.