Інгредієнти:

Куряча грудка (філе) 2 шт.
Шинка 150 гр.
Сир 150гр.
Вершки (20-33%) 100 мл.
Часник 3 зубчики
Зелень (рубана) 1 ст.л.
Олія для смаження
Сіль, перець за смаком

Сир нарізаємо скибочками. Шинку ріжемо тонкими слайсами. Курячі грудки розрізаємо вздовж на 3 пластики. Кожен пластик відбиваємо кулінарним молотком чи тупою стороною леза ножа. Підсолюємо. Зверху на кожен пластик укладаємо 2 слайси шинки. На шинку укладаємо скибочки сиру. 

Згортаємо рулетики. Якщо все зроблено правильно, рулетики не повинні розкриватися при приготуванні. Але для підстрахування ви можете їх скріпити зубочистками. Нагріваємо в сковороді олію. Викладаємо рулетики. Обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору. Заливаємо у сковороду вершки. 

Видавлюємо часник. Перчим до смаку. Посипаємо зеленню. І гасимо на невеликому вогні, поки вершки не випаруються вдвічі. На гарнір можна подати рис, овочі. У мене гарніром послужив мікс рису та булгуру. 

Рулетики “Кордон Блю” у вершковому соусі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *