No Widgets found in the Sidebar

Де поїсти у Будві?

У Будві, як і на будь-якому іншому курорті, чим далі від моря, центру та визначних пам’яток, тим менший рахунок у ресторані. Вартість однієї страви в ресторані на набережній і в ресторані, в глибині міста, може відрізнятися майже вдвічі. Є ще одна особливість – ресторани, кафе та ніби бувають сезонні, ті, які відкриваються на час туристичного сезону, в таких закладах, зазвичай, дорого і немає справжнього національного колориту, а бувають ресторани, що працюють цілорічно – тут, часто бувають місцеві, ціни помірні і годують дуже смачно. Ось кілька непоганих та недорогих місць:

ресторан “Kuzina”, знаходиться на Zrtava Fasizma, затишний, із прекрасною кухнею та недорогими цінами, користується великою популярністю у місцевих жителів, працює цілодобово;

ресторан “Parma”. знаходиться досить далеко від моря і центру, поруч із бюджетним готелем “Дубрава”, порції дуже великі, мені здається, що однією такою порцією можна нагодувати чоловік трьох, готують дуже смачно, по домашньому, ціни радують і на другому поверсі гарна відкрита тераса;

ресторан “Kangaroo” знаходиться ближче за всі інші бюджетні ресторани до моря, прямо за рестораном “Sajo” по вулиці Jadranski, це знахідка для тих, хто живе неподалік, хоче заощадити на харчуванні і не хоче далеко ходити, кухня національна і знову ж – непомірно великі порції.