Куряче філе – 1 кг
Сливки жирні – 1 чашка
Гірчиця – 1 ч. л.
Часник – 3 зубчики
Тимьян – 4 гілочки
Сир твердий – 100 г
Олія для обсмажування
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування:

1. Час приготування: 40 хвилин.
2. Нагрійте духовку до 200? Добре посоліть і поперчіть філе з обох боків.
3. Нагрійте сковороду та обсмажте філе з двох боків до впевненої рум’яної скоринки.
4. У вершки видавіть часник, додайте гірчицю та листочки чебрецю, трохи посоліть і поперчіть, добре перемішайте.
5. Натріть сир на дрібній терці.
6. Перекладіть обсмажене філе у форму для випікання.
7. Залийте філе вершковим соусом.
8. Зверху посипте сиром і заберіть у духовку на 20–25 хвилин. Тут головне не перетримати філе, щоб воно залишилося соковитим.
9. Філе готове. Подавайте негайно, поки гаряче!

Куряче філе в вершковому соусі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *