Інгредієнти:
-200 г крабових паличок;
-100 г сиру;
-2 яйця;
-1 зубчик часнику;
-Майонез.

1. Яйця відварити протягом 10 хвилин із моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою.
2. Крабові палички натерти на дрібній тертці (одну паличку можна залишити для прикраси).
3. Сир натерти на дрібній тертці.
4. Яйця натерти на дрібній тертці.
5. У салатник покласти сир, яйця та половину крабових паличок.
Додати 2-3 ст. майонезу та зубчик часнику, видавлений через часнику. Перемішати у однорідну масу.
З отриманої маси сформувати кульки розміром із м’ячик для настільного тенісу. Обваляти в крабовій стружці, що залишилася.
6. Викласти готові кульки на тарілку, за бажанням прикрасити порізаною крабовою паличкою та зеленню.
Смачного!

Крабовий салат кульками
Позначено на:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *