ІНГРЕДІЄНТИ
Пекінська капуста: 8 аркушів;
Грудка індички або курки: 300 грам;
Печериці: 5 шт;
Помідори: 1 шт.;
Зелень: за смаком;
Сир зеренний – 2 ст.л;
Томатна паста: 2 ст.л;
Часник: 3 зубчики;
Сіль за смаком;
Чорний мелений перець: за смаком.

Час приготування: 1:00
На 4 осіб
Зберігати в холодильнику не більше 5 діб.

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ
На відміну від традиційних, голубці з китайської капусти виходять ніжнішими, а готуються значно простіше. У цьому рецепті я використовувала фарш із грудки індички (можна замінити курячим) у поєднанні із зернистим сиром та іншими інгредієнтами.

Філе грудки індички або курки нарубати маленькими кубиками і викласти глибоку страву. Додати зернистий сир, гриби, томати, зелень, приправити сіллю та чорним меленим перцем. Добре перемішати.

Від качана пекінської капусти відокремити 8 листків і опустити їх у окроп на 2-3 хвилини. Ребра капусти зрізати за допомогою ножа або відбити.

М’ясну начинку викласти на аркуш капусти і загорнути голубець.

Голубці викласти в змащену олією форму для запікання.

Приготувати соус із томатної пасти, подрібненої зелені, часнику та невеликої кількості води. Змастити цим соусом кожен голубець. Духовку розігріти до 200 градусів і прибрати форму з голубцями на 35-40 хвилин.

Подавати голубці з пекінської капусти, приправивши сметаною і прикрасивши свіжою зеленню.

Смачного!

Голубці з пекінської капусти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *